Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 iunie 2011

TOTUL ESTE UNA

TOTUL ESTE UNA
Acest site, spre deosebire de toate cele de pana acum, isi propune sa trateze Cunoasterea si Intelegerea DOAR catre cele mai inalte nivele. Linkuri la parte din site-urile anterioare le gasiti pe pagina:

                                  "ACUM"...

        Aceasta "trezire" presupune observarea faptului ca, in spatele pretinsei "realitati" exista nivele ale fenomenologiei care scapa observarii prin cele cinci simturi si a caror constientizare inseamna si o explorare multidimensionala a Creatiei dar si un volum de atentie, disciplina, cunoastere si intelegere, acceptare si asumare din ce in ce mai crescute.
        Explorarea aceasta are si ea etape, paliere, nivele, din simplul motiv logic: ea se face indeobste prin participarea instrumentului minte liniara. Ea se deschide progresiv, permitand accesul atat la cunoastere/reamintire cat si la experienta in mod treptat. Desigur nu exista reguli si poate aici e cazul sa amintim ca exceptia confirma uneori...obisnuitul. Toti  venim la incarnare  cu programul arhetipal la care se adauga ceea ce am dobandit ca experienta in vieti anterioare, acestea din urma  fiind "agoniseli" obtinute desigur dificil, dar ascunse noua, adica constientzei noastre. Altfel jocul nu ar mai putea avea loc.
Vedem, cat inca suntem destul de puri, o seama de "ciudatenii" la cei in mijlocul carora ne trezim, dar incetul cu incetul ne obisnuim si incepem sa consideram o oarecare normalitate tot ceea ce ni se paruse a fi nefiresc la inceput. Numim acest proces educational. Nume nobil pentru un proces drastic de programare, de inregimentare, deloc in folosul experientei individualitatii care ar fi fost firesc sa fim...
        Dupa multe experimente in acest plan al iluziei, cei mai atenti incep sa realizeze ca fenomenul numit "viata" pare ca are si multe locuri ascunse, inexplicabile ratiunii. Ca exista cicluri cauza/efect care se prezinta doar prin efect si a caror cauza prea ades scapa perceptiilor. Acestia sunt cei care incep sa devina "cautatori" ai unui presupus adevar. Este si motivul pentru care se considera ca, pentru a devani cautator in mod sigur a trebuit sa depasesti un oarecare prag al suferintelor. Din experienta mea va garantez ca nu este o regula nici aceasta, eu insumi negasind o astfel de justificare pe Calea mea. Poate voi descrie sumar cum a fost drumul meu pe o pagina dedicata. (AICI)
       Dar si cautarea "ADEVARULUI" are foarte multe etape, care apar cautatorului ca si "cuceriri" si asta se constituie mereu si de fiecare data in capcane ale autosatisfactiei, daca nu esti suficient de ATENT si MOTIVAT. Asa numita trezire va trebui sa refaca drumul constituirii multiplelor tale masti, a personalitatilor in care te-ai jucat vrand-nevrand, desigur in sens invers. Procesul de dezidentificare este un mare consumator de timp deoarece identificarea s-a facut la nivel de subconstient iar in acesta mintea constienta nu poate scrie direct, ci printr-un lung proces cu implicatii emotionale. Totul este in zona psihologicului si fiecare Cale indicata de toti Maestrii, inclusiv Biblia aloca multa atentie si multe metafore acestui proces, recentul film "Lo Sfidante" incercand si el sa lamureasca exact acest impediment.
       De obicei pe intregul parcurs cautatorul se dedica Cunoasterii unor Adevaruri partiale, care intotdeauna il vor fascina prin deschidera unor noi intelegeri si perceptii, dar care risca sa il si aserveasca, sa il faca sa creada ca deja a dobandit tot ce se poate sau chiar ca doar atat el si-ar fi dorit. Cata vreme se lasa pacalit poate fi sigur ca a mai insfacat un nou rol, o biata masca si ca tocmai si-a confectionat o noua piedica pe calea sa, de cele mai multe ori cea mai dificil de depasit.
       In aceasta categorie intra toate terapiile energetice, toate tehnicile, toate explorarile de nivel vibrational specifice astralului, tehnicile divinatorii, radiestezia, chanellingurile si relatiile cu entitati neintrupate, indiferent care ar fi acestea. Vreau sa fiu bine inteles, nu am pretentia ca acestea nu ar fi nivele ale adevarurilor, ba dimpotriva, eu stiu bine ca absolut TOTUL este un adevar, doar atentionez asupra faptului ca ABSOLUT TOATE SUNT DOAR PARTIALITATI.
      Ca atare ele doar va pot intovarasi un timp pe Cale, dar nu incercati sa va imaginati ca ele ar fi Calea. Fiecare din noi este un divin, cu potentialitate maxima si Calea este chiar EL INSUSI. Orice adevar partial va va fi de ajutor un timp, preferabil cat mai scurt, dupa care va rog parasiti-l cu bucurie pentru un nivel de intelegere superior, mereu si mereu, pana veti ajunge sa va focusati pe ultimele nivele de intelegere, cele pe care le veti gasi exprimate doar in cateva cuvinte, adevarul fiind undeva si acolo doar in spatele cuvintelor. Si fac trimitere doar la esente de genul Legilor Kibalionului.
       Daca vom fi de acord ca urmeaza un punct de convergenta intre asa numita cunoastere intuitiva si cea asa numit stiintifica, ambele denumiri nejustificate de nimic, atunci aceasta intalnire a explorarilor pana acum artificial separate inspre o unica Cunoastere abia aici va avea loc. Desigur toti am trait sentimentul ca mai toate tehnicile au tendinta de a creea astfel de punti, fiecare incercand cumva sa "deschida" acceptarea de catre pragmatismul dogmatic al stiintei, a "dovezilor" obtinute in aria lor de cuprindere. Am intalnit cele mai incredibile forme de a apropia pe nivele partiale cele doua tipuri de cunoastere iar rezultatul a fost invariabil o deziluzie a renuntarilor. Motivul e simplu de inteles, dar DOAR DACA se si vrea: pragmatismul stiintelor functioneaza in gama de frecvente a mintii constiente iar restul apartin frecventelor supraconstientei. Niciodata nu vei putea asculta manele daca urmaresti un post de radio  care emite exclusiv muzica clasica.
       Desigur sunt absolut constient de ceea ce voi starni prin aceasta pagina, avand in vedere faptul ca stiu aproape tot ce misca prin tarisoara asta si nu numai, si stiu bine ca putini, drastic de putini sunt cei care vor fi macar formal de acord cu ce spun eu aici. Ca atare ma situez intr-o anume singularitate, care totusi se doreste a fi provocatoare. Dece o fac veti intelege usor, deoarece aproape nimeni nu se mai indoieste ca traversam timpuri cu semnificatii deosebite. Care ne gasesc inca pe fiecare atasat de un propriu sistem de referinta izolat, de anumite pretinse valori, toate situate de partea "minunatei" iluzii dintre ghilimele: "griji, nevoi, necaz,  durere"...
      Cunosc direct sau indirect foarte multi oameni minunati, aflati la nivele de intelegere si acceptare destul de inalte, dar care NU ISI ASUMA conditia lor. Aceasta deoarece toti speram ceea ce Iisus ne-a avertizat ca nu vom reusi: "sa servim la doi stapani" , in traducere asta insemnand sa functionam si in banda de frecvente a mintii constiente si in banda supraconstientei, simultan. Avem pretentia multi de a fi fiinte inteligente dar un adevar atat de simplu nu ne este accesibil. Este si motivul pentru care toti iluminatii au zis dintotdeauna ca, de fapt Calea nu ar trebui sa fie un proces ci o simpla ALEGERE, DOAR UN ACT DE DECIZIE. Desigur si ei au zis-o abia dupa ce au ajuns sa o si inteleaga, prin TRAIRE. 
       Mintea "nostra" liniara, care e conditionata sa vada TOTUL intr-o scurgere temporala, nu are capacitatea de a intelege ca asa numitul proces numit viata este o insiruire de FRAME-uri, de fotograme, care fiecare CONTINE TOATA VIATA. Biata noastra liniaritate ne tot spune povesti despre un viitor, in care noi chipurile vom obtine ceea ce pretinde ca noi nu avem si nu suntem. Ca atare noi nu facem setarile cuvenite ACUM, in speranta desarta ca le vom face MAINE, intr-un vesnic maine care NU VA VENI NICIODATA. Cand, zice ea, noi vom fi citit si devenit...altceva decat noi SUNTEM. Doar ca tot inteleptii au spus ca Creatia a fost facuta completa de la bun inceput si nimeni nu i-ar mai putea adauga nimic. Tot ei au zis si ca noi am fi facuti dupa chipul si asemanarea Creatorului, deci PERFECTI,  daca nu tinem mortis sa il vedem si pe EL handicapat in vreun fel, cum ne vedem pe noi, perfectibili...
       Mintea nu este "a noastra", noi o accesam asa cum Google acum intentioneaza sa produca o prima generatie de terminale -laptopuri- deosebit de simplute, dar capabile sa se conecteze la internet. De acolo vor lua inclusiv programele/instrument, care sa le faca apte sa vehiculeze informatia. La fel functionam si noi, doar ca vibratia nu ne mai permite sa ne racordam la frecventa mintii universale si ne multumim cu a receptiona infoenergii din frecvente aflate pe rezonanta cu cine credem noi ca suntem. Pentru ca "credinta ta te-a vindecat"...dar oare cine ne-a "imbolnavit"? Pentru ca DA, suntem toti imbolnaviti, cat credem ca viata este "griji, nevoi, necaz, durere". Mintea universala este o alcatuire imensa de infoenergie , si noi nu avem nimic  alta de "facut" decat de acceptat ca in micuta galeata care noi suntem nu poate incapea un ocean de informatii de asemenea dimensiuni. Este deci evident ca a te tot stradui sa "dobandesti cunoastere", va trebui sa se incheie cumva cu aceasta concluzie, logica chiar si pentru un copil...Daca am reusi sa fim la acea frecventa, nu ar mai exista nici un fel de intrebari fara raspuns si cam toate actualele noastre preocupari, foarte importante, ar deveni simple jocuri ale iluziei, ceea ce ele si sunt de fapt.
       Vedem pe zi ce trece ca stiinta confirma din ce in ce mai mult informatiile venite din traditiile de cunoastere "intuitive", vedem si unde ne-a adus excluderea acestui gen de cunoastere, ca gust al experientei...Stim bine deja ca daca nu schimbam ceva fundamental in constiinta care noi suntem, visul acesta se va sfarsi in scurta vreme...
       Tot pomenesc de iluzie sau vis sau joc si va trebui sa ma fac inteles. Nimic nu este ceea ce pare, iar aceasta colectie de impresii pe care noi o experimentam NU ARE NIMIC OBIECTIV. Cand ati citit ca "la urma ramane doar un zambet de copil" sau ca nu veti trece pana nu veti obtine puritatea copilului vi s-a spus cu alte cuvinte ca prin intelepciune, adica Cunoastere si Intelegere superioare, veti obtine eliberarea de iluzie. Asta deoarece totul este doar un joc al interferentelor vibratorii, deoarece NU EXISTA in intreaga Creatie nimic altceva decat energie structurata informational. Ceea ce noi percepem, este un joc al acestor "franje de lumina", cum ar spune un fizician care a cautat sa inteleaga fenomenele optice.
       Fascinanta este capacitatea simturilor noastre de a acorda acestui joc absolut imaterial parceptii deosebit de materiale, stabilind si aparente reguli de tip cauza/efect, acolo unde de fapt asa ceva nu poate exista. Candva s-au realizat experimente cu cinematografie 3D prin proiectarea a doua imagini decalate putin dar suprapuse, din doua proiectoare prevazute cu cate un filtru, unul rosu si altul verde. Spectatorul avea si el ochelari cu o lentila rosie si alta verde. In acest fel, fiecare ochi percepea doar una din imagini, al doilea pe cealalta. Creierul reconstituia din cele doua o singura imagine, doar ca era...in relief. Imagini sterogarfice reconstituite in ochiul privitorului de altfel sunt produse destul de frecvent, unele chiar in scopuri tehnologice. In fotogrammetrie se reconstituie relieful prin fotografiere aeriana la distante stabilite riguros, si relieful este obtinut printr-un proces optic numit streorestitutie, in aparate optice care predau fiecarui ochi al operatorului doar una din cele doua fotograme. In mintea sa relieful se recompune. Deci nu numai ca stim dar si exploatam tehnologic poprietatile ...interpretative ale creierului nostru. 
      De altfel, fara capacitatea de a ne pacali simturile, nu am putea beneficia de multe tehnologii. Nici ecranul laptopului nu e altceva decat un sandwich din cateva straturi de filme cu anumite proprietati, unele electrice, altele optice, dar nimic comun cu infinitatea de date ce apar atat de divers colorate pe el. Totul este iluzie, constient exploatata. Chiar nu sunt putine tehnologiile care se bazeaza pe incapacitatea de a vedea cu adevarat, sau de a simti cu alt simt. Daca va duceti atentia in industrii cosmetice veti afla cate arome si parfumuri sunt doar o pacalire a senzorialului, la fel in industria alimentara, in textile sau incaltaminte, cam peste tot folosim deja substitute care par sa fie ceea ce nu sunt. Chiar muzica, in nu putine cazuri, este obtinuta din paternuri de "sunete" care de fapt nu mai reprezinta decat o proiectie numerica a unei vibratii de anumita valoare. Cum este posibil e simplu de inteles: TOTUL este doar energie modulata de catre o informatie in mod vibratoriu. Prin vibratia specifica ele apeleaza la simturile noastre, ca si cand ar fi...ceea ce nu sunt.
       Asadar, simtim vibratii pe care mintea le decodifica conform cu programele deja scrise in ea. Daca mergem mai departe cu intelegerea, vom fi obligati sa acceptam ca absolut nimic nu poate scapa acestei reguli, deci Manifestarea este o simpla perceptie a mintii, pe baza unor semnale decodificate venite de la cele cinci simturi, care fiecare este un interpretator/decodor care transforma vibratia in semnal, desigur tot vibrator, dar la nivel electric sau/si chimic. Asta e de inteles cand cititi ca "lumea ia nastere in mintea privitorului"...ea nu are un caracter obiectiv.       Daca am conecta creierul cu semnale specifice unor perceptii, dar provenind dintr-un computer, noi am "trai" cu exact aceeasi convingere acei biti de informatie, indiferent ce ar reprezenta ei.
        Partea si mai complicata abia urmeaza: la ceea ce, chipurile, primim ca informatie din "afara noastra", noi traim niste raspunsuri, tot in minte, dar cu aspect emotional. In baza acestora, noi modificam vechile programe/tipare mentale si in acelasi timp modulam infoenergetic vibrational emisia noastra, deoarece functionam si ca emitator de vibratii. Aceste vibratii vor interfera cu "franjele de lumina" deja existente, modificand iar ceea ce imediat redevine perceptia noastra. Si ciclul acesta nu se incheie niciodata. Asa suntem noi cocreatori in-constienti, ai "realitatii noastre experientiale" si de aceea vom experimenta inafara noastra ceea ce "noi suntem". Atunci cand noi incepem sa intelegem acest proces cu adevarat, intelegem si utilitatea intreruperii partii de inconstienta. Prin asta vom reusi sa nu mai acceptam ca emotiile provenite din interpretarea propriului creier sa tot creeze frecvente care sa ne tot modifice haotic perceptiile ulterioare. De altfel este singura modalitate reala de a ne schimba vietile. Abia prin aceasta ne nastem a doua oara, abia aici incepe cu adevarat constienta constiintei care noi suntem.
     Din punct de vedere "tehnic",totul va avea loc doar prin stari de liniste si atentie deosebite, dar si pe un suport de intelegere superioara a ceea ce noi ne-am obisnuit sa acceptam a fi "realitatea".
      Acum am sa incerc sa explic cum e cu aceasta presupusa “realitate”. Se spune ca biblia e scrisa pe 7 nivele de intelegere, de fapt pe o infinitate, doar ca orice fenomen poate fi perceput si el, exact la fel...Asa e cu “realitatea”, ea chiar este perceputa pe o infinitate de nivele de intelegere si experienta fiecaruia nu reprezinta decat CEEA CE EL CREDE ca ar fi “realitatea”, de fapt este realitatea lui.
      Ceea ce se intelege mai dificil insa este starea de multidimensionalitate. Eu denumesc asa, cuprinderea simultana in campul de constiinta care tu esti, a cat mai multe nivele vibrationale, din starea de prezenta atenta. Altfel spus, prin tehnici ca meditatia, contemplatia, sexualitatea inalta, este util sa ne mutam in frecvente din ce in ce mai mari adevarata noastra IDENTITATE, adica Campul de constiinta care noi suntem. Cu cat ne stabilim frecventa de baza la un nivel mai inalt, cu atat experientele in plan devin mai degajate. Asta se intelege prin a fi in lume dar a nu fi cu lumea.
      Aceasta ascensiune, de obicei necesita timp si disciplina, deoarece familiaritatea, obisnuinta ne va atrage mereu prin atentie, pe neatentia noastra ca stare, in banda de frecventa a experientei 3D, unde s-ar presupune ca noi ar trebui sa fim cu totul, ceea ce este fundamantal fals. Dimpotriva, noi chiar si in uitare nu am putut fii doar acolo, insa nu stim, nu suntem constienti de asta.
      In orice caz in acest site vreau sa tratez doar despre experientele ajunse la un nivel de constienta cat mai ridicat, unde « realitatea » in nici un caz nu mai este cea din 3D. Aceasta Maya este de-a dreptul incantatoare cand nu ii mai esti aservit prin inconstienta, devenind un loc de joaca destul de liber pentru ca tu sa iti poti manifesta creativitatea nestingherit de nimic. Aparentele ei reguli rigide chiar nu mai exista, si atunci intelegi dece se tot spune ca fiecare nu traieste decat inchisoarea propriei sale minti, rezultata din propria lui perceptie interpretativa.
      Destul de amuzant este si faptul ca incerc sa explic toate astea in multiple feluri sau pe cate un forum si nu numai ca nu se vrea a fi inteles, dar toti incearca sa ma “aduca pe mine la realitate” : dar cum, tu nu vezi ca boala exista, si nefericirea si moartea...?
      Desigur ca PENTRU TINE ele vor exista, cata vreme chiar crezi asta, adica imputernicesti forta creatoare care tu esti de a aduce in experienta ta asemenea manifestari, dar...la ce iti foloseste? Eu, multumesc, de mult nu mai am astfel de...bucurii! Multi cred ca ei sunt aici ca sa constate « viata », nu ca sa o creeze. Doar ca nimeni nu are ce constata, decat propriile lui perceptii, materializate DE EL in proiectii inafara sa, si...devenind efect a ceea ce el nu stie ca tot el a proiectat.
      Mi se argumenteaza statistic, cum ca toti se imbolnavesc si toti imbatranesc si mor, dar oare au fost vreunul din ei, constienti sau si aceia tot statistic au procesat? Visul despre “realitatea”acestei lumi, vazuta ca o drama continua, nu se va sfarsi niciodata daca nu ne vom asuma cunoasterea si intelegerea superioara si ducerea lor in experienta proprie. Ceea ce eu stiu din experienta proprie este ca nimic nu are caracter de adevar obiectiv, am avut zeci de suferinte pe corp fizic si acum nu mai am niciuna, ba mult mai multe sta corpul meu fizic sa faca marturie. Cert este ca experienta mea in acest plan nu mai este contorsionata de nimic si as fi fost tare fericit daca la 20 de ani m-as fi putut situa in asa o zona de confort fizic si “competitivitate”.
      Desigur sunt unii care ma intreaba dece nu si arat ca la 20 de ani, numai ca trezirea mea nu a avut loc la 20 ci abia dupa ce anumite aspecte ale fizicalitatii se depreciasera deja. Cu toate astea tot ce era implicat in functionalitate s-a recuperat “miraculos” si procesul continua. Si desi toti cei ajunsi constiinte constiente experimenteaza o aparenta intinerire a aspectului fizic, nu este obligatoriu ca fenomenul sa se manifeste la toate entitatile treze, ci este functie de misiunea pe care ele o au in acest ACUM. Eu pe a mea o cunosc.
       Incerc sa revin catre ideea care ma determina sa creez acest site, anume intelegerea cea mai inalta. Eu am experimentat-o in multiple moduri si toate nu au facut decat sa confirme prima Lege a Kibalionului, anume Legea Mentalismului.
      Indiferent ca am sondat in Mintea Universala  pentru a gasi tehnologii capabile sa preia din Campul de energie universala, direct, variante care sa ne “scoata” din pretinsa penurie de energie sau in interrelatii cu orice aspect al Creatiei, da, Legea aceasta se confirma.
      Altfel spus, NU EXISTA REALITATE OBIECTIVA sau...”totul e vis in mintea Creatorului”, cum au formulat misticii. Sau “universul e mental” sau “lumea ia nastere in ochii privitorului”, sau “nu exista decat o infinitate de potentialitati, din care noi alegem, prin contemplatie, ce anume sa para a se si manifesta”...deci “traim” cu o convingere fascinanta...Maya...! De aici si fascinatia la care orice iluminat ajunge: cum este cu putinta ca toata aceasta diversitate a manifestarii, atat de complexa, sa para atat de perfecta, in ciuda faptului ca..ea chiar nu exista!!!
       Si cand te gandesti ca, in cadrul experientei, toti incearca mereu sa se plieze pe, chipurile, contexte si conjuncturi, care nu sunt decat vis in propria lor minte...devenind efect a ceva ce chiar nu are nici o obiectivitate.
        Dar totul depinde exclusiv de gradul de atentie si de nivelul vibrator al constiintei care noi suntem. Intreaga experienta in corp depinde, ca si gust, doar de acest parametru. El si doar el determina, de fapt, totul si orice. Este si motivul pentru care atentionam mai sus ca orice nivel partial ne convinge ca merita atentia noastra dar va sfatuiesc sa nu-l credeti si sa nu va opriti niciodata din aceasta singura competitie, a voastra cu voi insiva. Va asigur ca chiar merita, din proprie experienta.
        Pe masura ce nivelul frecventei constiintei care esti creste, au loc consecutiv si simultan modificari ale dimensiunii corpurilor subtile, crescand gradul de confort si asa zisa protectie (de cine, de ce?), se imbunatateste calitatea receptiei unor informatii mai elevate si creste si capacitatea de a emite. Desigur doar asa e posibil, caci altfel emisiile nocive, de joasa frecventa, chiar nu e firesc sa aiba o arie mare de raspandire. Programele Creatiei sunt atat de perfect inlantuite ca pur si simplu este fascinant sa observi modul in care totul este autoprotejat. Cat esti inconstient, iti rontai aproape singur iluziile tale nocive, corpurile asa zis subtile fiind deosebit de mici, cam la nivelul corpului fizic. Pe masura ce te deplasezi catre deplinatatea constiintei, extensia lor incepe sa se masoare chiar si in ani/lumina. Uneori multi. Dar odata cu aceste extensii se modifica parametrii functionali si pentru corpurile mai dense sau chiar si pentru cel fizic. Asa apare ADN-ul modificat si nu numai, asa se rezolva anumite dizarmonii/boli/suferinte, asa se modifica multi alti parametrii, obiectivabili chiar si cu mijloace 3D.
        Cunosc multi “cautatori” si regret toate informatiile pe care le-au “agonisit” in mod deformat, ori prin scoatere din context, prin interpretare sau prin coborarea de la nivel inalt la un nivel relativ a unor adevaruri. Se intampla si invers, afli un adevar relativ si il situezi in mod artificial la un nivel unde el nu mai are ce cauta.
        Daca vei intelege ca identitatea ta este corpul de constiinta si nimic altceva si vei accepta ca el ar fi un vas, un recipient, vei observa ca pe masura ce cresti frecventa ta, din acest “vas” incep sa dispara foarte multe –pretinse, pana atunci- “valori”. Nu tu te vei debarasa de frici sau “nevoi” ci ele te vor parasi pe tine. Este si motivul pentru care nici un intelept nu sfatuieste pe cineva sa renunte la ceva, orice ar fi acel lucru. A renunta presupune ca este vorba de o “valoare”, ori nimeni nu renunta niciodata la ceva ce crede ca este valoros, pentru el.
       Dimpotriva, daca consideri acel ceva valoros, intregeste-ti experienta fata de acel detaliu si el singur te va parasi, cand te vei fi lamurit exact care ii era “valoarea”. Pana atunci nu vei putea obtine decat frustrare si inconstient vei face un plus de atasament fata de acel aspect al iluziei.
        Sunt multi cei care spun: eu am meditat candva, acum sunt meditatia sau meditativ. Nu imi mai este utila. Din experienta destul de indelungata eu nu cred ca sunt afirmatii facute din constienta, cel putin eu nu cunosc pe nimeni ajuns la un astfel de punct. Asa cum drumul nu se sfarseste niciodata, nici instrumentele lui principale nu pot deveni lipsite de utilitate. Aceiasi afirmatie si cu aceiasi neintelegere, daca nu si mai mare, o aud mult prea des facandu-se despre sexualitate. De-a lungul experientei umane au fost facute diverse incercari, au existat diferite “adevaruri” partiale care nu pot fi contestate, dar si multa irosire experientiala pe diverse “credinte”. Cel ce se refugiaza in asa ceva ar fi util sa priveasca cat mai atent, dar doar la propria lui experienta si sa traga propriile concluzii. Devitalizarea corpului fizic sau intretinerea lui cu anumite eforturi este un risc experiential deosebit si nu ne aflam fara sens in acest plan. Daca suntem si aici, este de presupus ca proiectia in acest plan a ceea ce noi percepem ca fiind corp fizic este mai profitabil sa o vedem ca pe ceva de interes si nu de irosit. Varianta “templul corpului” mi se pare o viziune destul de corecta pentru proiectia constiintei in acest plan.
      Este destul de delicat sa scrii o pagina web, deoarece te adresezi unor individualitati aflate pe diferite nivele de perceptie si, desi ai o viziune despre ce fel de vizitatori vor accesa preponderent acea pagina, stii bine ca vor fi si din cei care nu vor fi pregatiti sa o inteleaga. Mai delicat e cu intelegerea eronata, din care se pot naste confuzii destul de accentuate. Cu toate astea, unora le va fi util la intregirea imaginii “de ansamblu”.
      Pe masura ce frecventa ta de vibratie creste, si din ce in ce mai multe pretinse valori te parasesc, iluzia acestui plan incepe sa ti se reveleze. Cu cat pleaca mai multe din campul constiintei care tu esti, cu atat ascensiunea e mai usoara. Si viteza de limpezire creste proportional. Atentia ca stare se imbunatateste, mergand la cote greu de imaginat de catre intelect, ceea ce faciliteaza trecerea in traire a ACUM-ului, din ce in ce mai pronuntat.
       Prin toate aceste “castiguri experientiale”, concepte pana atunci destul de teoretice , cum ar fi cel de “iubire”, pace, armonie, se limpezesc din ce in ce mai mult. In ceea ce priveste “bucuria”, ea  este printre ultimele care se dobandeste, deoarece este o stare/vector. Adica contine un dinamism, o miscare cu sens creator. Pentru dinamizarea ei este necesara atat intelegerea deplina a unor notiuni de baza, cum ar fi cea de “emptyness”, cat si creativitatea traita ca experienta, cel mai firesc in sexualitate.
       Dece in sexualitate? Din foarte multe motive: In primul rand, dupa ce “Maya” isi releva caracterul pe de-a intregul iluzoriu, prea multe experiente nu mai esti tentat sa faci. Ele tin de nivelul lui “cel ce sunt”, adica de al “fiului”, ori tu te apropii de “tatal”, supraconstienta ta. Ca totusi sa iti mai asumi un rol creator in iluzia experientiala, o vei face din constienta ca creezi un simplu joc si ai bucuria aceasta doar in masura in care stii bine ca el este menit sa fie, atat prin “aliniere” cat si prin faptul ca nu mai implici energia ta, deoarece asa ceva acum nu mai exista, ci doar accepti curgerea.
       Atentie, aici nu ma refer la conceptul, nu foarte profitabil, de a “curge cu viata”, care mi se pare nu numai foarte partial dar si periculos, in primul rand prin identificarea cu corpul. Apoi prin neasumare a individualitatii si functiei sale in Creatie.
        Chiar profit de aceasta atentionare pentru a face una cu caracter general: daca in multe au fost introduse informatii perturbatoare, programe false, va fi util sa intelegeti ca ele abunda tocmai in literatura asa zis spirituala. Si este si logic sa fie asa, deoarece nimeni nu a avut interesul ca informatiile valide sa ajunga un bun public. Singurul care poate valida sau nu o informatie este Sinele, intuitia adevarata. Erorile sunt foarte usor de introdus prin multe metode: se ia un adevar partial si este pus intr-un context de nivel mai inalt sau invers, se fac omisiuni sau adaugiri, si totul devine foarte “operational”, deoarece universul este mental si experienta poate parea ca se si confirma. Cu toate astea, ea nu devine si ADEVARATA. De aceea am si fost avertizati ca vor aparea  “multi profeti mincinosi”.
       Despre sexualitate se poate vorbi infinit, din multe nivele de constienta. Ea chiar se regaseste ca “problematica” in absolut toate nivele experientei in corp “fizic”, chiar si prin eludare. Pentru ca, firesc, ea este doar o dinamica a energiilor, care in perceptie si exercitiu capata anumite forme de manifestare, de o densitate vibratorie functie doar de nivelul de constienta  specific individualitatii. Eu spun ca manifestarile sexuale sunt un instrument natural de evolutie atat vibratorie cat si, ca si consecinta, a constientei individuale. Subscriu prin asta la afirmatiile lui Osho, care spunea, mai in gluma,mai in serios, ca meditatia a fost inventata ca substitut al sexualitatii intelese firesc, de cei incapabili de o astfel de abordare. Transcendenta catre care te duce sexualitatea nu poate fi inferioara celei obtinute prin meditatie, macar si datorita faptului  ca meditatia este creatia unui nivel de constienta subordonat Mintii Universale, care a scris programele inalte ale sexualitatii. Faptul ca ele nu se mai regasesc in puritatea si sacralitatea lor in experienta “umanilor”, este doar rezultatul rescrierilor repetate, deformate mereu si in diverse moduri si scopuri.
       Asta insa nu inseamna ca nu pot fi repuse in valoare, prin redescoperirea lor, accesand Mintea Universala. Plecandu-se de la ceea ce se mai stie de prin diferite scoli traditionale, chiar si deformat pe alocuri, se poate rectifica prin intuitie. Nu sunt singurul care face marturie despre asta, eu putand sa aduc si dovezi biologice absolut edificatoare privind modificarile ce au loc in “fizicalitate” prin practici vizand doar evolutia vibratorie  si de  constienta.       Atunci cand ajungi sa iti descoperi partenerul ideal, de multe ori dupa o viata de “experiente”, si cand el urmeaza pe Calea sa aceleasi valori si se stabileste o rezonanta din ce in ce mai buna, atunci se ajunge la experiente deosebite, atat ca IUBIRE cat si ca supraconstienta. Rezultatele nu au cum sa nu apara, ele au forme intitulate de unele traditii ca maytuna, sau casatoria perfecta, de altii.
      Desigur ca aceasta unica experienta a adevaratei sanctitati, te duce in trairi absolut inefabile si transcedentale. Ceea ce a fost si pentru mine uimitor, a fost cum aceste trairi modifica fundamental ceea ce eu stiam despre corpul meu, despre biologicul care se presupunea ca sunt. Si aici nu ma refer la energii sau cum ele se transpun in vitalitate, ci chiar la chimismele pe care le stiam in corpul meu. Aici as recomanda si marturiile unui experimentator despre care am avut bucuria sa aflu relativrecent, anume CRISTIAN MUREŞANU despre care puteti afla cate ceva in "BIOTRANSFORMĂRI SUB INFLUENŢA
PSIHICULUI-BIOALCHIMIA UMANĂ"

      Am inteles astfel CUM ANUME are loc modificarea ADN-ului si/sau a genomului uman. Asupra acestor aspecte cred ca este util sa reflectam si eventual sa le intelegem, poate chiar sa si profitam de ele, ca si rezultat reproductibil.
      Este de fapt cea de-a doua menire pe care eu o dau acestor randuri/pagini, de a atrage atentia fiintelor pragmatice ca da, SE POT OBTINE REZULTATE “MATERIALE”, OBIECTIVABILE CU APARATURA DE LABORATOR. Ca DA, se pot crea directii de evolutie care sa duca la aceleasi rezultate si chiar comunitati a caror alcatuire sa fie exclusiv din fiinte dornice sa evolueze in aceasta directie. Practic se poate obtine in doar cativa ani un “om nou”, cu cod genetic imbunatatit, sistem imunitar corespunzator, vitalitate deosebita, creativitate pe masura.
      Exista multe comunitati pe glob, exista si la noi, de oameni mult mai constienti, armoniosi, care traiesc in pace intre ei si cu natura si care desigur vor evolua altfel decat majoritatea, celor care se supun factorilor de stres major. Doar ca ceea ce eu am experimentat si propun este deosebit prin viteza cu care se obtin rezultate vizibile pe asa numitul corp fizic. Ceva detalii vor fi gasite tot pe pagina privind calea pe care eu am evoluat.
      Ca si potentialitati desigur noi toti suntem la fel, din simplul motiv ca am fost generati cu aceleasi programe.
      Individualitatile care am devenit de-a lungul atator experiente avute uneori in mii de incarnari si in cea de fata, ne fac sa regasim in noi mai usor, sau foarte dificil, programele arhetipale. In plus nivelul minte constienta trebuie reeducat, mobilat cu o Cunoastere mult extinsa fata de ceea ce se “poarta” la nivel institutionalizat, dar nu aici este dificultatea majora ci in tiparele de comportament sustinute si de emotional, aflate la nivelul numit minte subconstienta sau inconstient. In plus este util sa fim atenti la presiunile energoinformationale care vin atat din orizontala experientiala de tip 3D cat si la cele deloc minore ce vin din subconstientul colectiv, din bancile de date aflate la nivel de egregor uman si/sau subegregoare locale. Toate se manifesta simultan, multe dintre ele reprezentandu-se noua ca adevarate “Valori”, la multe din ele noi insine subscriind candva, din inconstienta legitima.
       Am multi prieteni si multe contacte cu oameni aflati pe nivele diferite de evolutie a constientei/trezirii, si nu putini din cei foarte tineri in aceasta viata, si toti -acestia din urma in special-, simt ca le va fi foarte la indemana sa devina absolut treji. Asa isi si justifica lor insile lipsa de decizie din ACUM-ul experientei lor. Este adevarat ca majoritatea nu au fost niciodata atat de adormiti cum au vazut la semenii lor, dar ei subestimeaza la randul lor dificultatile pe care le vor avea si ei de trecut.
         Majoritatea cautatorilor se rezuma la a-si ridica frecventa vibratorie doar putin, experimentand un alt nivel de perceptie iluzoriu, cel al astralului. Nu se inteleg cateva lucruri absolut esentiale. Si cel mai important dintre ele este acela ca, daca la un momendat acea frecventa ne era superioara nivelului la care noi experimentam “viata”, acum frecventa astralului este INFERIOARA frecventei vibratorii la care noi, ca indivitualitati o experimentam deja. Cu alte cuvinte, util ar fi sa constientzam logica, matematica si fizica Creatiei, sa multumim cu recunostiinta entitatilor fara corp aflate in acea dimensiune vibrationala, fie ei ingeri, arhangheli sau maestrii inaltati si sa ne asumam DRUMUL NOSTRU. Pentru ca daca pana acum ei ne puteau ghida catre, noi tinzand vibrational spre frcventele lor, acum daca vom face acelasi lucru de fapt va trebui sa ne coboram frecventa vibratorie, in baza unei altfel de dependente.
        Daca acest lucru NU SUNTEM CAPABILI SAU DISPUSI SA-L INTELEGEM, aceasta ne va costa imens din firescul dinamicii drumului nostru. Va fi exact O ALTA NEFERICITA DEPENDENTA, cu urmari absolut matematice. Este si motivul pentru care eu am sfatuit in repetate randuri sa se evite experimentarea astralului, oricate tentatii experientiale au loc acolo-si chiar sunt foarte multe.  Eu insumi in evolutia mea am fost ghidat tot timpul din dimensiuni foarte ridicate si NU MI-A FOST PERMIS sa experimentez acea frecventa decat un timp foarte foarte scurt, la inceputul drumului meu constient. Atunci am experimentat si bilocatia, si viziuni diferite. Apoi inclusiv somnul mi-a fost devenit semiconstient/constient, eu nici vise nemaiavand de foarte multi ani.
       Timpurile pe care le avem de traversat sunt o oportunitate experientiala de mare exceptie si stiu ca multi dintre noi, cei acum incarnati, am dorit in mod expres sa avem aceasta ocazie si multi avem si calificarea de a ajuta ca evenimentele sa fie cat se va putea de blande. In mod sigur nu au cum sa fie chiar comode, din foarte multe motive, generate tot de experientele noastre.Inca...nepermis de inconstiente.

Un comentariu: