Totalul afișărilor de pagină

vineri, 10 iunie 2011

Lumea viitorului



Iubitilor, timp de generatii, constiinta colectiva a fost limitata de mentalitatea caracteristica generatiei, de mentalitatea veche: „Asta e modul în care familia noastra a facut acest lucru intotdeauna; asta e felul în care familia noastra a considerat intotdeauna lucrurile.” Si, prin urmare, cei mici sunt crescuti dupa aceste precepte. Uneori, ea este o invatatura sincera, insa, de multe ori, ea este o invatatura subliminala, subconstienta.
Voi reactionati mai intai în maniera obisnuita si veche. Acum, pentru ca ati extins posibilitatile cu care veti cocheta, incepeti sa intelegeti ca ar putea exista o maniera diferita în care sa considerati problemele care apar. „Poate ca din toate astea poate rezulta ceva bun”,  va spuneti voi. „Poate ca pot privi acest lucru intr-o maniera diferita.”
Lumea voastra trece prin durerile cresterii, intr-un mod foarte similar adolescentilor, care doresc cu ardoare sa stie: „Cine sunt eu? Ce sunt eu? De unde am venit? Unde ar trebui sa merg? Ce se intampla aici?” Intr-un mod foarte similar adolescentului, care pune totul sub semnul intrebarii, se razvrateste impotriva oricarui lucru si care cauta o noua cale de a cunoaste toate creatiile.
In fiecare zi, dedicati-va cateva momente in care sa vizualizati o lume pasnica, o lume in care oamenii se pot vedea cu adevarat unii pe altii. Dimineata, dupa ce v-ati imbracat, vizualizati un prieten si trimiteti-i iubire; apoi vizualizati pe cineva care poate ca se afla cam departe de voi si trimiteti-i recunoasterea voastra despre Cine este el – o expresie a Copilului Christic. Fiti constienti ca si ei au aceleasi nevoi si dorinte ca voi.
În intercomunicarea voastra cu prietenii, ingaduiti-va sa vorbiti mai lent. Sunteti mereu grabiti sa ajungeti undeva, sa faceti ceva, sa exprimati ceea ce simtiti si sa o spuneti inainte ca cealalta persoana sa spuna ceva si sa va intrerupa. În consecinta, trebuie sa o spuneti foarte repede, iar cealalta persoana nu va aude, pentru ca ea se gandeste: „Cum mi-as putea adapta raspunsul la viteza aceasta ?”
Insa, daca veti vorbi rar, clar si cu iubire, celalalt va trebui sa se opreasca si sa respire si, de fiecare data, in timpul respiratiei, se petrece un miracol: ea creeaza un spatiu pentru pace, un spatiu pentru ca o minune sa apara. Asadar, urmariti-va in timp ce vorbiti cu altii si dati-va voie sa vorbiti intr-un ritm domol.
Nu va ingrijorati ca trebuie sa dati un raspuns cu adevarat interesant. Nu va ingrijorati ca trebuie sa faceti cea mai neobisnuita remarca sau gluma. Concentrati-va doar pe faptul de a fi – iubitor si lent. Asa cum am spus-o in alte dati, ei vor trebui sa se opreasca si sa spuna: „La ce pagina este oare? Asta nu era in textul pe care l-am citit pe pagina asta. Ni s-au dat doar doua secunde ca sa citim pagina asta. La ce pagina sunt ei?” Ei trebuie sa faca ceva respiratii, iar atunci cand fac acest lucru, apare un spatiu pentru inspiratie – pentru o noua perspectiva, daca vreti.
La inceput, s-ar putea ca ei sa nu isi dea seama, pentru ca sunt atat de obisnuiti sa trebuiasca sa alerge mai departe, sa dea ordine sau poate sa delege pe altcineva sa rezolve toate treburile. S-ar putea sa dureze cateva zile, pana cand ei sa observe ca voi faceti ceva diferit. Iar ei si-ar putea pune intrebari: „Probabil ca în dimineata asta nu si-a baut cafeaua, caci e foarte inceata.”
Nu este inceata, ci o face in mod deliberat, iar acest lucru ii aduce ocazia de a-l privi pe celalalt, de a-l vedea cu adevarat si de a-l auzi cu adevarat – nu doar cuvintele pe care le foloseste, ci mai ales ceea ce se afla în spatele cuvintelor. Aceasta persoana simte ca este incompetenta daca nu vorbeste foarte repede si daca nu zbiara, dand ordine? În educatia sa, aceasta persoana a fost invatata ca trebuie sa fie prima si cea mai importanta si ca, daca nu se exprima zgomotos, exista o senzatie de nesiguranta - ca o sa fie pierduta?
La acest lucru m-am referit mai devreme, prin invatatura subliminala sau subconstienta, care se produce în timp ce cresteti alaturi de parinti, de semenii vostri, chiar fara sa va dati seama ca ea se petrece. Insa voi o puteti schimba radical, iar acest lucru este mult mai distractiv si mult mai putin stresant. Atunci cand v-ati incheiat ziua, constatati ca inca v-a mai ramas energie. Fara doar si poate! Asadar, incercati metoda si vedeti cum va simtiti. Observati reactiile.
Lumea voastra – constiinta colectiva despre care vorbim de cateva luni – evolueaza, facand schimbari, crescand, trezindu-se. Si, la fel ca si adolescentii, constiinta colectiva o sa fie un pic rebela – la scara colectiva mare, dar si la nivel individual.
Acest lucru este in regula, atunci cand o recunoasteti drept ceea ce este si cand tineti seama de ea. Nu trebuie sa fiti in opozitie. Nu trebuie sa remodelati pe nimeni. Ati incercat vreodata sa remodelati un adolescent? Este o treaba foarte grea. Adevarul este ca ea nu poate fi facuta. Ei pleaca si isi urmeaza propria lor calatorie – ceea ce trebuie sa faca pentru a se descoperi pe ei insisi, pentru a incerca anumite drumuri pe care voi le-ati putea considera ocoluri, dar despre care ei spun: „Vreau sa merg în josul acestui drum, pentru ca vreau sa stiu ce este acolo.” Prin acelasi proces trece si lumea voastra.
Nu va aflati niciodata în locul nepotrivit. Sunteti intotdeauna in locul potrivit, la timpul potrivit, conform contractului sufletului vostru. Asadar, nu va faceti griji despre ziua de maine. Nu va faceti griji despre ceea ce fac „ei”. Aveti multe povesti care se vehiculeaza si care pun adrenalina in miscare, insa eu va cer ca, dupa ce ati recunoscut ca este vorba despre vechea dependenta de adrenalina, de ingrijorare sau de judecare, dupa ce recunoasteti acest lucru, sa va puneti intrebarea: „Acesta e locul în care vreau eu sa raman? Acesta e locul in care vreau eu sa imi investesc energia?’”
Unii va vor trimite mesaje, iar în prezent vin multe mesaje de genul: „Asta urmeaza sa se intample, cealalta urmeaza sa se intample; mai bine v-ati face provizii de alimente, mai bine ati avea la dispozitie multa apa si pături; ar fi mai bine sa locuiti intr-un loc sigur etc.”
Exista mesaje în care se spune ca „ei” vor tulbura intreaga organizare a vietii asa cum ati cunoscut-o si ca „ei” va vor aduce în pragul saraciei. Nimeni nu va poate saraci. Aceasta e o stare a mintii. Veti avea intotdeauna indeajuns ca sa va ingrijiti trupul, atata vreme cat va este necesar ca acest trup sa va slujeasca. Veti avea intotdeauna indeajuns de mult.
Chiar daca contul vostru din banca e pe zero sau chiar pe minus, veti reusi sa rezolvati aceasta situatie. Nimeni nu va va cere sa va parasiti corpul sau nimeni nu va spune ca nu aveti nicio valoare, deoarece un cont bancar sau o bucata de plastic spune ca va aflati intr-un loc de zero sau minus. Valoarea voastra de sine este cea care a fost in momentul in care v-ati nascut – iar ea este divina. Valoarea voastra de sine este cea care a fost dintotdeauna, din momentul creatiei.
Toti cei care aparent controleaza operatiunile monezilor de aur ar putea considera ca ei detin mai multa putere, insa voi nu stiti ca ei isi fac griji, ca ei cheltuiesc multa energie, intrebandu-se cine se afla in spatele lor, pe scara pe care urca. Sau cine va divulga un secret pe care ei l-au tainuit de ceva timp? Care e persoana care ar putea fi un vorbitor mai rapid decat ei si de care ar trebui sa se pazeasca? Si ei isi fac griji. Va doriti sa traiti o astfel de viata? O puteti avea. Ea reprezinta o alegere. Ea se rezuma la o alegere de atitudine –cum va considerati viata, care sunt experientele pe care vreti sa le traiti în viata voastra.
Sunt unii care vor ca voi sa credeti ca ei detin putere asupra voastra. Acest lucru nu e adevarat si exista un exercitiu bun de vizualizare, pe care il puteti face si care este eficient, pentru ca e conform cu realitatea. Va puteti plasa intr-un balon. El este real, pentru ca e vorba de lumina alb-aurie a aurei. Vizualizati-va ca sunteti inconjurati din toate partile – sub voi si deasupra voastra – de acest balon si ca singurul lucru care patrunde în acest balon este cel pe care voi il invitati sa patrunda în el.
Iar daca invitati mesajele negative, mesajele ingrijoratoare, va puteti juca cu ele, pentru un timp. Dupa care le puteti expedia pe toate, spunandu-va: „Gata, am terminat cu asta. Vreau ca balonul meu sa fie un pic mai dilatat si mai gol. Acum o sa invit gandurile luminoase.” În orice moment, vizualizati balon din jurul vostru, Lumina voastra, energia din care alcatuiti moleculele fizice. Aceasta energie se afla mereu în jurul vostru.
Totul este energie. Totul este influentat de constiinta, de constienta voastra. Treziti-va. Intelegeti ca aceasta constiinta a voastra si energia care sunteti voi creeaza ceea ce apare în fata ochilor vostri. Constiinta plus energie egal materializare. E usor de retinut: Constiinta plus energie egal materializare. Astfel ca, orice doriti sa materializati, folositi-va constiinta. Vizualizati cum vreti sa arate lumea voastra.
Mama noastra sfanta Pamant se trezeste, se schimba si se misca si ea. Ati constatat recent acest lucru. Veti vedea ca el continua sa se produca. Ea se dezmorteste un pic si isi contracta musculatura. Acest proces va continua, pentru ca ea a facut intotdeauna acest lucru. Nu e ceva nou. Nu e o pedeapsa.
Efectul a ceea ce e numit incalzire globala va continua sa se manifeste, iar el nu se produce pentru ca exista unii care doresc sa forteze disparitia anumitor specii – incluzandu-i probabil pe unii care fac parte din rasa umana. Acest lucru nu se produce din cauza vreunui rau. El are loc pentru ca exista cicluri prin care Pamantul, Mama noastra sfanta, a trecut si va continua sa treaca.
Sa stiti ca terenurile care acum sunt in zone aparent reci, au dedesubtul lor zacaminte de petrol din climatul tropical de acum timp de eoni, masurati dupa timpul vostru liniar. Incalzirea globala se va produce treptat. Ea va continua sa se produca. Nu e ceva de care sa va fie teama. Nu e ceva pentru care sa va simtiti vinovati.
Da, contribuiti si voi la ea, datorita tuturor mijloacelor voastre mecanice, fabricilor voastre, insa aceasta face parte dintr-un plan mai vast, dintr-un ciclu si vor exista oameni care vor trai pe suprafata Mamei sfinte Pamant, în ceea ce voi numiti a fi o suta, doua sute, cinci sute de ani de acum incolo, în zone în care clima de atunci va fi diferita de cea din prezent. Unele dintre specii vor lua, pentru un timp, vacanta, insa ideea divina a acelor specii nu va muri niciodata. Retineti acest aspect. Este un aspect foarte important.
Voi faceti ce puteti pentru speciile care par sa isi piarda acum habitatul, pentru ca aveti compasiune. Insa, retineti ca idee divina a fiecarei specii nu moare niciodata, iar atunci cand conditiile sunt din nou favorabile, ele vor reapare. De unde credeti voi ca au aparut ele acum? Totul e ciclic si nu trebuie sa va fie frica de acest lucru. Nu trebuie sa fie un motiv de plans. El survine pentru ca voi sa aveti compasiune, sa faceti ce puteti, iar dupa aceea sa va eliberati de orice sentimente persistente de vinovatie.
Acum, in incheiere, Mult iubitilor, doresc sa va impartasesc cateva exercitii scurte de vizualizare, sugerate de unul dintre Maestri vostri. Ele sunt meditatii desemnate sa va modeleze perceptia si materializarea lumii voastre viitoare. Permiteti ca privirea sa se indulceasca si sa vedeti cu ochii launtrici.
Primul exercitiu de vizualizare are de-a face cu mediul inconjurator, dat fiind ca este unul dintre aspectele de interes. Vizualizati o pajiste frumoasa, cu un izvor limpede ca si cristalul, care curge pe o latura a ei. Asezati-va langa apa. Fiti constienti ca totul curge în materializarea sa divina, dupa orarul divin. Simtiti pacea care decurge din aceasta recunoastere. Nu trebuie sa faceti nimic. Doar permiteti si Fiti. Apreciati ceea ce vedeti: Soarele, norii, ploaia, iarba, toate fiintele vii. Simtiti curentul divin. Simtiti-va ca sunteti în curentul divin. Aveti incredere in divinitatea continua a mediului inconjurator din viitor. Mentineti acest sentiment, timp de douazeci de secunde sau mai mult.
Al doilea exercitiu de vizualizare este pentru toate formele de viata care traiesc pe suprafata Mamei noastre sfinte, Pamant. Avem un mediu inconjurator perfect, care continua sa fie durabil în viitor. Formele de viata, care vor continua sa traiasca in viitor, evolueaza – iar pe masura ce voi veti vizualiza ca toate formele de viata traiesc impreuna, în armonie, acest lucru va grabi evolutia. Daca vreti, vizualizati-o pe Mama sfanta Pamant din spatiul cosmic; vedeti planeta albastra si frumoasa si vizualizati-o ca pe un musuroi de furnici. Recunoasteti stilul in care furnicile lucreaza impreuna. Vizualizati ca formele de viata de pe planeta sunt la fel de eficiente si la fel de iubitoare si armonioase ca furnicile dintr-un musuroi. Mentineti aceasta imagine timp de douazeci de secunde sau mai mult.   
Pentru cel de-al treilea exercitiu de vizualizare, ingaduiti-va sa mergeti la Casa Alba din  Washington, D.C., sediul acestei grupari geo-politice. Daca aveti o alta nationalitate, mergeti in sediul politic principal din tara voastra. Scoateti din cadru tot mobilierul, pentru ca toti fratii si surorile din gruparea voastra geo-politica vor intra în acel sediu. Extindeti-i suprafata cat de mult este necesar. Vizualizati ca in cercul din exterior se afla liderii politici - seful statului, cei din armata, conducatorii, oficialii alesi etc.
In cel de-al doilea cerc apropiat, se afla oamenii de afaceri, bancherii, proprietarii si directorii de firme, antreprenorii, profesorii, medicii, cadrele medicale, oamenii de stiinta etc.
In centru, vizualizati ca se afla toti oamenii care traiesc în gruparea geo-politica, toate nationalitatile – nativii si imigrantii. Fiecare dintre cei prezenti incepe acum sa devina constient de nevoile si dorintele celorlalti, sa se onoreze intre ei, sa se asculte, sa se inteleaga, sa le pese si sa fie în armonie. Prin aceasta vizualizare v-ati declarat intentia de a onora si de a avea grija unii de altii si de a va asculta unii pe ceilalti. Mentineti aceasta  vizualizare, timp de douazeci de secunde sau mai mult.
Iubitilor, aceste exercitii de vizualizare si altele pe care le veti adauga va vor modela lumea din viitor. Amintiti-va de invataturile Mele despre Iubirea Tatalui. Sunteti tinuti mereu în bratele Lui vesnice. Fiti sarguinciosi în vizualizarea a ceea ce este mai bun din toate lumile posibile. Voi va creati lumea, prin credinta voastra ca ceea ce ganditi ca poate fi, va fi. Pentru bunavointa de a vedea intr-un mod nou, tot ce e mai bun va apartine.
Si asa sa fie.
Transmis prin channeling de: 
Judith Coates (ii multumim Anei Nicolai)
 editura for_you

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu