Totalul afișărilor de pagină

joi, 31 martie 2011

Gandul

      Cum se face viitorul? Prin gandire. Toate,, zilele de maine,, vor lua conturul dupa gandurile de azi. Orice gand imbratisat, orice fantezie conceputa orice asteptare emotionala creeaza in corpul dvs., care senzatie apoi se inregistreaza in suflet. Si acest sentiment creeaza un precedent pentru ceea ce este conditia vietii voastre caci el atrage la dvs. circumstante foarte exacte in raport cu el. Sa stiti ca orice vorba pronuntata fasoneaza viitorul, deoarece orice cuvant este un sunet care exprima un sentiment in sufletul vostru.
     Va ganditi ca tot ceea ce vi se intampla sunt datorate hazardului? Nu este nici accident , nici coincidenta in aceasta imparatie, si -nimeni- nu se poate numi ,,victima,, din vointa sau intentia altcuiva. Ceea ce vi se intampla este rezultatul gandurilor si sentimentelor dvs. Fie le-ati imaginat din frica nedeslusita sau teama, fie ca cineva v-a spus ca aceste lucruri vi se vor intampla si le-ati acceptat ca adevarate. Evenimentele toate sunt cansecintele intentiilor orchestrate de gandurile si emotiile individuale, toate fara nici o exceptie.
     Orice gand imbratisat, orice fantezie resimtita, orice vorba pronuntata , fie s-au manifestat in viata voastra, fie urmeaza sa se petreaca. Caci gandul este adevaratul autor al vietii si nici moartea , nici distrugerea nu-l poate ajunge/ il intrebuintati in fiece moment pentru a va crea viata.
      De secole si secole, numeroase entitati fac eforturi sa va invete aceste adevaruri- cu ajutorul ghicitorilor, cantecelor, scrierilor- dar majoritatea dintre voi au refuzat sa inteleaga, doar unii au vrut sa poarte responsabilitatea vietii pe proprii lor umeri. Acest plan totusi functioneaza altfel/ orice gand emis, orice atitudine catre tine insuti,Tatal, viata o implinesc- poate fi un lucru abject sau cel mai urat cu putinta ca si cel mai delicios si minunat, caci numai tu stii sa faci deosebirea,Tatal,El,nu cunoaste decat Viata. Veti obtine dupa vorbele voastre. Voi sunteti ca si gandurile si deciziile voastre.
    Cu cat veti da mai putina osteneala, cu atat veti deveni mai putin. Cu cat vă veti da credit mai mic in materie de inteligenta, cu atat mai prost veti deveni. Cu cat te vei gandi ca nu esti frumos, cu atat vei deveni mai urat. Cu cat te gandesti mai mult la saracie, cu atat vei deveni mai sarac- pentru ca ai hotarat ca sa fie asa. Tineti seama de imensitatea dragostei lui Dumnezeu, care va permite sa fiti si sa credeti prin voi insiva orice va doriti sa fiti si sa creati si care, pe deasupra, nici nu va judeca niciodata. Tineti seama ce dragoste mare are Dumnezeu Necunoscut pentru voi, o dragoste atat de mare ca va implineste fiecare gand si fiecare cuvant. Meditati asupra acestora.
     Asadar, cine este creatorul vietii voastre? Dvs!  Cine este arhitectul vietii voastre? Dvs.!   Ceea ce sunteti si ceea ce experimentati este produsul rationamentului Gandirii, care este Dumnezeu. Primiti in viata voastra toate lucrurile pe care cu  precizie le doriti sa le primiti si faceti experienta vietii conform cu valorile retinute. Voi determinati ceea ce este bine pentru voi, ceea ce trebuie sa acceptati, ceea ce veti experimenta. Voi decideti toate acestea in functie de gandurile voastre.
     Nu sunteti nici sclavul , nici valetul, nici marioneta vreunei zeitati care sa stea sa va observe in luptele voastre. Traiti in mijlocul extraordinarei Vieti, intr-o deliciaosa totala libertate. Fiecare din voi este liber sa adune si sa culeaga gandurile pe care le vrea si prin aceasta fantastica putere creati voi toate lucrurile. Fiecare gand prelucreaza destinul in fata voastra. Fiecare sentiment contribuie sa marcheze ceea ce se numeste cararea vietii voastre. Viata voastra va fi dupa cum ati gandit si resimtit, caci Tatal spune ,, dupa cum este emotia, asa se va intampla.,,
                    Ramtha  ,,Cartea alba,,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu