Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 23 martie 2011

Cu simplitate despre acceptare

  

   Trebuie sa fiti atenti sa nu va lasati manipulati de nici o persoana, indiferent care ar fi intentiile acesteia. Ascultati-va doar inima. Ea este singurul vostru maestru interior.
Oamenii din jur v-au judecat mereu,iar voi ati acceptat automat ideile lor.Suferiti din cauza tuturor acestor judecati, pe care le aruncati la randul vostru asupra altora. Acest lucru este insa cu totul nefiresc, si intreaga omenire sufera din cauza lui.
Daca vreti sa nu fiti antrenati in acest joc, prima conditie este de a nu va judeca pe voi insiva.
Acceptati-va, plini de umilinta, imperfectiunea, esecurile, greselile,slabiciunile. Nu este nevoie sa pretindeti ca sunteti altfel. Fiti pur si simplu voi insiva ,spuneti-va/
,,Mi-e frica, mi-e teama de noptile intunecate,mi-e teama sa merg noaptea in padure.,, Ce este rau in acest lucru? Este ceva omenesc.
Odata ce te accepti pe tine insuti asa cum esti, vei putea sa ii acceptati si pe ceilalti, caci iti vei da seama ca sufera-la randul lor-de aceeasi boala.
Iar faptul de a-i accepta ii va ajuta sa se accepte la randul lor.
Putem inversa intregul proces- va acceptati pe voi insiva,iar acest lucru va face capabili sa ii acceptati si pe ceilalti. Si pentru ca sunt acceptati de ceilalti, ei cunosc pentru prima data frumusetea acceptarii -ei experimenteaza aceasta stare de pace si incep , la randul lor, sa ii accepte pe ceilalti.
Daca intreaga omenire ajunge in punctul in care fiecare este acceptat exact asa cum este,90% din intreaga nefericire va disparea pur si simplu de la sine. Aceasta nefericire nu are nici un fundament, iar inimile voastre se vor deschide de la sine, iubirea voastra se va revarsa asupra celorlalti.
                                   OSHO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu