Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 martie 2011

Alegerea


     Imaginati-va o lume traita fara alter ego. Cand alter ego-ul e absolvit de Dumnezeu dinauntru prin aceasta realizare naturala, cand cei care dorm profund in imaginile lor incep sa se trezeasca,ei vor reintra si in evolutie, intr-un impuls inainte. De ce nu puteti sa atingeti longevitatea aici si sa opriti procesul de imbatranire? De ce nu va puteti vindeca bolile? Pentru ca toate aceste lucruri sunt produse ale alter ego-ului, o atitudine colectiva si ceea ce credeti voi ca sunteti. Am privit entitati straduindu-se sa-si schimbe gandurile. Am vazut entitati calatorind in necunoscut, mult dincolo de corpul lor, departe intr-o dimensiune si i-am vazut sezand, stresandu-se, luptandu-se, asudand si gandindu-se pana se roseau la fata, fara sa ajunga nicaieri. Au creat o fantezie. V-am vazut straduindu-va sa va vindecati corpul, sa vindecati atitudinea, incepand cu masa, mai degraba decat cu ceea ce a creat-o, cu ceea ce controleaza corpul.
    V-am vazut straduindu-va sa rezolvati o problema de atitudine, facand-o in mod deliberat carnii, mai degraba decat atitudinii. Nu puteti sa schimbati gandul pornind de la masa. Trebuie sa se schimbe de la gand. Apoi, masa e modificata, schimbata, accelerata. Oricare ar fi abordarea aceasta a zilelor care vor veni, oricare ar fi destinul manifestat, cu siguranta ca el se bazeaza pe atitudinea colectiva care se manifesta in zilele ce vor veni. Realitatea voastra personala este centrata toata in nucleul numit
alegere, iar voi alegeti autocompatimirea, durerea, respingerea si victimizarea, mai degraba decat maiestria. Tot ce credeti ca sunteti, aia sunteti. Tot ce sunteti este destinul manifestat, in care curge masa numita viata. O sa aduceti catre voi , in aceasta viata, numai oportunitatile care sunt permise in acea atitudine, in acel nucleu, in acel control.
      Totul este gand coagulat. Fiecare obiect este un proiect creat cu atentie. Credeti ca materia grosiera vine din spatiu? De unde credeti ca apare viata? Ce anume da atomului liantul cosmic? Ce anume tine materia grosiera laolalta? Celulele acelea micute stau laolalta datorita gandului care le-a creat. In gand se tin. de aceea au substanta si masa.
      N-o sa va schimbati destinul schimbandu-va corpul. Trebuie sa va schimbati destinul prin atitudinea in care va percepeti realitatea. Nu puteti sa mergeti pe Luna cu aceasta carne si cu aceste oase. Numai Spiritul poate sa patrunda in necunoscut. Cum trageti dupa voi acest bagaj in exces? Incetand sa deveniti iluminati prin corp si devenind iluminati prin Spirit, prin sine, prin starea de cunoastere, prin procesul nelimitat numit Dumnezeu. Cu cat dobanditi mai multa cunoastere, cu cat sunteti mai constienti, cu atat creierul este presat mai mult ca sa se deschida prin pituitara. De ce ramane inchisa aceasta masa mica, ce functioneaza cu o treime din capacitatea creierului? Unde este restul de doua treimi? Ce este un geniu? Dorinta de a sti, venita prin centrul realitatii voastre, ca sunteti ceea ce credeti ca sunteti. Viata voastra este formata emotional din ceea ce exprimati emotional, iar prosperitatea voastra in destinul vostru este numai in functie de cum va percepeti inteligenta. Inteligenta nu se bazeaza pe educatia de la scoala. Se bazeaza pe dorinta de a sti. Bunul-simt  innascut este unul dintre cele mai marete daruri pe care le aveti, foamea de a sti.
      In superconstiinta, ceea ce vine este o realitate data, in care cei care au inteles, in concentrarea vietii lor, ca o controleaza la vointa inteleg ca Spiritul nu este schimbat din  cauza masei. Masa este transformata in functie de alegerea atitudinii. De aceea , purtatul de cristale, privitul in globuri de cristal, bautul unor infuzii speciale de plante si toate aceste lucruri care au de-a face cu masa nu schimba Spiritul, ego-ul. Acesta e un joc. Nu ajungeti la gandul cel maret prin densitate. Creati densitate prin gandul cel maret. N-o sa va inaltati, daca acesta este scopul vostru, pentru ca a vrea sa te inalti inseamna o dorinta de moarte, iar asta inseamna a lucra prin masa , nu prin Spirit.
    In Spirit e viata vesnica. Pentru corpul fizic e viata vesnica numai atunci cand incepeti sa va dati seama ce creeaza viata.
 Voi sunteti creatorul  vietii intru gloria lui Dumnezeu care este in voi. Ce credeti ca inseamna invatatura ca imparatia cerurilor este in voi? Inseamna ca toate lucrurile sunt facute posibile pentru voi prin gratia lui Dumnezeu dinauntrul vostru. In corpul vostru, aveti capacitatea sa le dati voie sa apara, sa dati voie unei realitati mai marete sa se manifeste, iar Dumnezeul vostru dinauntru asteapta. A asteptat de secole intregi sa traiasca o mie de ani, a asteptat longevitatea, conceptele marete ale superconstiintei fara alter ego. Corpul vostru, asa cum este el in acest moment are conexiunile pentru capacitatea de a trai zece mii de ani, daca asta vreti. Creierul are capacitatea sa ridice vibratia corpului fizic si sa treaca intr-un alt taram, prin schimbare vibrationala comandata de Spirit, de Eu Sunt,de ego-ul nimit Dumnezeu.
    Superconstiinta nu este ceea ce mancati sau ce imbracati. Este ceea ce sunteti. Atunci cand alter ego-ul e intact, el e temnicerul acestei expansiuni. El trebuie hranit din aspect, din imagine, care trebuie reflectata in jurul lui, pentru a sprijini alter ego-ul. Alter egou-ul inhiba exprimarea lui Dumnezeu dinauntru. De aceea se numeste Antihristul. Alter ego-ul nu permite evolutia pe baza cunoasterii in interior, in suflet. Nu va puteti aminti nimic din ceea ce cititi, pentru ca alter ego-ul vostru nu vrea sa va amintiti.

                         RAMTHA  ,,Ultimul vas al tiranilor,,

          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu