Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 octombrie 2011

Imagineaza-ti

    Imagineaza-ti ca traiesti o viata complet diferita, in care esti liber sa fii cel care esti tu cu adevarat, ca nu mai trebuie sa iti guvernezi viata in functie de ceea ce gandesc despre tine ceilalti oameni.
   
    Imagineaza-ti ca iti poti trai viata fara a te judeca singur si fara a-i judeca pe ceilalti oameni, dar si fara teama de a fi judecat, ca te acceti in totalitate asa cum esti si ca ii accepti pe toti ceilalti asa cum sunt.

    Imagineaza-ti ca duci o viata in care nu cunosti conflictele interioare, dar nici cele cu ceilalti oameni, ca te respecti pe tine insuti, dar si pe ceilalti, si ca acestia te respecta la randul lor.

    Imagineaza-ti ca duci o viata in care nu te temi sa te manifesti asa cum doresti sau iti asumi riscul de a explora aspectele necunoscute ale vietii, ca traiesti fara teama, fara sa  simti vinovatia, rusinea sau regretele.

    Imagineaza-ti ca te iubesti neconditionat asa cum esti, ca iti iubesti neconditionat corpul si emotiile, exact asa cum sunt.

    Imagineaza-ti cat de fericit ai fi si cat de mult te-ai bucura de viata daca ai putea trai exact asa cum esti. Imagineaza-ti cat de mare ar fi libertatea personala de care te-ai bucura.

,, Al cincilea legamant-Don Mighel Ruiz
                                     Don Jose Ruiz,,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu