Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 28 septembrie 2011

Un apel la Constienta- N.D.Walcsh

,, Sunteti intr-o relatie de paterneriat cu Dumnezeu, noi avem un Contract etern. Promisiunea Mea este ca intotdeauna sa va dau ceea ce cereti.
Am creat un sistem perfect prin care aceste dorinte sa fie duse la indeplinire; Gandul, Cuvantul si Actiunea. Toate trei puse impreuna produc un rezultat, adica un sentiment sau o experienta.
Am stabilit Legi in Univers care va dau posibilitatea sa aveti, sa creati exact ceea ce alegeti.
Procesul de creatie incepe cu Gandul- o idee, un concept, o vizualizare.
Gandul este primul nivel de creatie. Apoi urmeaza Cuvantul. El este creator si emite in Univers energie creatoare. Cuvintele sunt mai dinamice, mai creatoare decat gandurile, ele influenteaza Universul cu un impact mai mare. Al treilea nivel de creatie este Actiunea.

 Daca nu mai esti multumit de viata ta acum, atunci schimba-ti ideea despre ea si despre tine. Gandeste, vorbeste si actioneaza ca Dumnezeu Care Esti... Mai intai indreapta-te catre Gndul cel mai Inalt despre tine insuti. Imagineaza-te pe tine asa cum ai arata daca ai trai cu acest gand in fiecare zi. Constientizeaza si vezi diferenta intre ceea ce esti si ceea ce vrei sa fii si incepe sa schimbi- sa schimbi in mod constient- gandurile, cuvintele si actiunile tale, astfel incat sa le potrivesti cu noua ta viziune.

 Asta va cere un efort mental si fizic urias. Aceasta va atrage dupa sine o monitorizare clipa de clipa a fiecarui gand, cuvant si fapta. Va insemna o continua hotarare constienta a ceea ce vrei sa alegi. Ceea ce vei descoperi daca vei accepta aceasta provocare este ca in Univers nu exista victime ci numai creatori si ca ti-ai trait viata inconstient: adica, ignorand la nivel constient ceea ce tu alegi in materie de ganduri, cuvinte si fapte, pana cand tu nu traiesti experienta rezultatelor lor. Apoi, cand traiesti experienta acestor rezultate, negi ca gandurile, cuvintele si faptele tale au vreo legatura cu ele.

 Acesta este un Apel pe care ti-l fac pentru a inceta sa mai traiesti inconstient.
 Iar atunci cand alegi actiunea sponsorizata de Dragoste, vei trai experienta Gloriei Depline.,,

   http://www.humanitysteam.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu