Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 septembrie 2011

Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii......

in aceasta zi din viata ta, cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa stii ...

...ca lumina lui Dumnezeu straluceste prin tine atunci cand lumina ta lumineaza pe altcineva.

Intunericul din lume poate fi luminat de prezenta ta stralucitoare -- totusi tu trebuie sa crezi in tine insuti ca fiind Sursa acelei lumini si a dragostei aceleia.

Toata lumea asteapta sosirea ta astazi, tremurand in propria tristete, cautandu-te pentru caldura ta.  Poti sa radiezi caldura ta acelora pe care ii vei intalni azi? Vrei?

Raspunsul tau va insemna mai mult pentru tine decat pentru ei. In aceasta consta Marele Secret.


Cu dragoste, prietenul tau,
Neale Donald Walsch




S-a postat astazi pe pagina de Facebook a Echipei Omenirii:

"Cand pierzi contactul cu linistea interioara, pierzi contactul cu tine insuti. Cand pierzi contactul cu tine, te pierzi in lume." - Eckhart Tolle
"Vă înspăimântă faptul că dacă nu aţi urma pe cineva, atunci v-aţi simţi singuri? Atunci fiţi singuri! Deoarece aceasta e singura modalitate prin intermediul căreia să aflaţi cine şi ce sunteţi: stupizi, vinovaţi şi pustii în suflet. Dar în explorarea pe care o veţi face, să nu vă izolaţi de restul lumii, iar această cercetare nu trebuie să vă transforme în nişte nevrotici. Acceptaţi faptul că nu există nici o deosebire între individual şi colectiv, aşa că aţi participat la crearea lumii cu tot ceea ce vă reprezintă, prin urmare lumea oglindeşte ceea ce sunteţi."
Krishnamurti în Eliberarea de Cunoscut

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu