Totalul afișărilor de pagină

joi, 25 august 2011

Cum iti poate fi de folos frica

       Frica inseamna ca tu crezi ca un scenariu, despre care-ti doresti mult sa nu se intample, este foarte probabil sa se intample!
       Asadar frica te instiinteaza despre faptul ca tu crezi intr-o realitate pe care nu o preferi. Prin urmare, frica-ti poate fi de folos, fiind un ,, indicator,, sau o ,,alarma,, , care te instiinteaza ca : ,,Hei, cred intr-o realitate care nu este deloc aliniata cu fiinta mea!,,

    De indata ce devii constient de acest lucru, poti alege sa-ti schimbi crezurile, astfel incat astfel de scenarii inspaimantatoare sa nu mai apara in realitatea proprie.

   1. Intra in contact cu acel Crez care cauzeaza aceasta frica/ temere. Intreaba-te: ,, In ce ar trebui sa cred pentru ca eu sa nu mai fiu infricosat de aceasta situatie chiar acum?

  2. De indata ce constientizezi Crezul care genereaza frica/temerea respectiva, constientizeaza faptul ca aceasta este Crezul tau actual. ,,Asumati-l,,. (Nu poti schimba ceea ce nu-ti apartine.)

  3. Intreaba-te: ,,Ce fel de Crez as dori sa INLOCUIESC Crezul actual?,,

  4. De indata ce te decizi asupra noului Crez preferat, accepta-l. Adopta-l. Absoarbe-l. CREDE CU TARIE ca acest nou Crez este acum activ si functioneaza pe deplin in intreaga ta Fiinta. ( Nu este necesar ca tu ,, sa scapi,, de vechiul crez. Nu este necesar decat sa-l INLOCUIESTI cu noul Crez preferat.)
      Patrunde in STAREA MENTALA a noului Crez.
      Patrunde in STAREA DE SIMTIRE EMOTIONALA a noului Crez.
      Patrunde in LIMBAJUL TRUPESC SI ACTIUNILE noului Crez.
  BASHAR- 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu